Liikelahjat hyötykäyttöön

Näille sivuille tulen bloginomaisesti kokoamaan kaikki ideat mainoslahjojen hyödyntämiseksi omassa markkinoinnissasi. Koska artikkelit on tarkoitettu palvelemaan ainoastaan Ideatalon asiakkaita, pääset lukemaan niitä rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi, jonka jälkeen saat salasanan sivuille.

Näille sivuille kokoan parhaat ideat mainoslahjojen hyödyntämiseksi omassa markkinoinnissasi. Koska artikkelit on tarkoitettu palvelemaan Ideatalon nykyisiä ja tulevia asiakkaita, pääset vapaasti lukemaan niitä. Mainoslahjat, liikelahjat, profiilivaatteet, yrityslahjat, kampanjalahjat, messulahjat, henkilökuntalahjat, kaupanpäälliset… rakkaalla lapsella on monta nimeä ja logotuotteiden kirjo on valtava! Ideatalon  valikoimat pitävät sisällään yli 100 000 tuotetta  joten sinun kannattaa hyödyntää  ammattitaitoamme  kun suunnittelet seuraava kampanjaa tai mietit uusia työvaatteita. Tulevissa artikkeleissa avataan laajemmin tämän hetken liikelahjatrendejä ja kootaan ajatuksia asiakkaiden muistamisen tärkeydestä.  Tervetuloa Ideatalon asiakkaaksi! ps. Suosituimmat kuvastomme ovat luettavissa täällä.

Leave a comment