Herätä logovaatteesi eloon painatuksella

logovaatteet

Edellisessä artikkelissa sivuttiinkin jo hieman painatuksen merkitystä logotuotteissa ja nyt puhutaan hieman lisää niistä.

Mainostekstiilien ja miksei myös mainoslahjojen ehkä tärkein tehtävä on toimia työvaatteina mutta samalla vaivalla ja rahalla niistä voisi ”brändätä” yrityksesi lähettiläitä. Useimmat profiilivaatemallistot näyttävät ilman painatuksia ehkä hieman tylsiltä ja yksinkertaisilta mutta syy on siinä että mallistot on suunniteltu siten että niihin pystytään painamaan / brodeeraamaan erittäin helposti ja näkyvästi ja itse vaate ei kilpaile huomiosta logomerkkausten kanssa. Olen saanut vuosien varrella monesti vastata kysymyksiin erikoisista vetoketjuista takkien vuorissa, leikkauksista huppareissa ja taskujen sijoitteluista. Siksi kannattaakin pyytää ammattilaiselta ehdotuksia ja ideoita toteutuksista, autan mielelläni. Olen kerännyt tähän muutamia esimerkkejä miten logotekstiilit voidaan brändätä painatusten avulla sellaisiksi että niitä käyttävät asiakkaat ja henkilökunta mielellään, myös vapaa-ajalla.