Logopainatus tekee mainostekstiileistä huomionarvoisia

Aiemmassa artikkelissa käsiteltiin jo painatuksen merkitystä logotuotteissa, ja nyt tarkastellaan tätä aihetta syvemmin.

Useimmiten mainostekstiilien päätehtävänä on toimia työvaatteina, mutta niiden avulla voit myös luoda yrityksellesi näyttäviä käyntikortteja hyödyntämällä logopainatuksia monipuolisesti. Useimmat profiilivaatemallistot saattavat näyttää hieman tavanomaisilta ja yksinkertaisilta ilman painatuksia. Tämä johtuu siitä, että nämä vaatteet on suunniteltu niin, että logot voidaan lisätä niihin helposti ja näyttävästi, eikä itse vaate kilpaile huomiosta painatusten kanssa.

Olen vuosien varrella saanut vastata usein kysymyksiin erikoisista vetoketjuista takkien vuorissa, leikkauksista huppareissa ja taskujen sijoittelusta. Nämä yksityiskohdat on yleensä suunniteltu nimenomaan logopainatusta varten. Siksi onkin järkevää pyytää Ideatalosta ehdotuksia ja ideoita toteutusten suhteen, ja olen valmis auttamaan sinua tässä asiassa. Alla on muutamia esimerkkejä siitä, miten logopainatuksilla voidaan tehdä tekstiileistä brändätyt niin, että asiakkaat ja henkilökunta käyttävät niitä mielellään myös vapaa-ajalla. Huomioarvo on taattu, ja kun valitsemme yhdessä laadukkaita materiaaleja, brändisi näkyy pitkään katukuvassa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä luoda brändivaatteen, jonka huomioarvo on taattu!