kangaskassit

Mainoskassit brändin vahvistajana

Paneudutaan hetkeksi puuvillaisten mainoskassien maailmaan ja niiden hyötykäyttöön.

Meillä vietetään vuosittain muovikassitonta maaliskuuta, muovitonta marraskuuta ja muovikassit alkavat hävitä kilpailua kestokassien yleistyessä. Mutta mikä tekee juuri sinun logollasi varustetusta kassista KESTOKASSIN?


Mainoskassien lisämyyntikampanja voi auttaa vähittäiskauppaa kasvattamaan myyntiään ja parantamaan asiakaskokemusta. Tässä on kolme ideaa tällaiseen kampanjaan:

  1. Brändätyt kierrätyskassit: Tarjoa asiakkaille mahdollisuus ostaa kaupan omia brändättyjä kierrätyskasseja. Näihin kasseihin voi painattaa kaupan logoa, iskulauseita tai jopa hauskoja kuvituksia. Kierrätyskassit ovat ympäristöystävällisiä ja houkuttelevat asiakkaita, jotka haluavat käyttää uudelleen kassejaan. Voit tarjota näitä kasseja alennettuun hintaan asiakkaille, jotka tekevät suurempia ostoksia tai hyvittää muovikassin hinnan aina kun asiakas käyttää yrityksesi kangaskassia.
  2. Kanta-asiakasetu: Käytä kampanjaa hyväksesi kanta-asiakasohjelmasi kautta. Tarjoa kanta-asiakkaille erikoistarjous, kuten ilmaisia kasseja tietyn ostoskynnyksen ylittyessä. Tämä kannustaa asiakkaita tekemään suurempia ostoksia ja hyödyntämään kanta-asiakasetuja.
  3. Suunnittelukampanja: Järjestä suunnittelukampanja asiakkaiden / läheisen päiväkodin / urheiluseuran kesken ja painata voittajatyö kangaskasseihin logon kera. Tästä voit tehdä vuosittaisen tapahtuman äänestyksineen.

Muista, että kampanjan suunnittelussa ja kassimallin valinnassa on tärkeää huomioida asiakaskunnan tarpeet ja mieltymykset, jotta se olisi mahdollisimman tehokas. Ota yhteyttä, me autamme.


Puuvillakassit ovat kestäviä ja monikäyttöisiä myös messuilla, ja niitä voidaan hyödyntää monissa eri tilanteissa. Tässä on kolme ideaa puuvillakassien lisäämiseen messukäytössä:

  1. Brändätyt messukassit: Valmista messuille omalla brändilläsi tai yrityksesi logolla varustetut mahdollisimman tyylikkäät / näkyvät puuvillakassit. Tarjoa nämä kassit ilmaisina messuosastosi vieraille tai anna ne uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät sähköpostilistallesi tai tekevät ostoksen osastollasi. Näin voit samalla tehostaa brändisi tunnettavuutta ja tarjota kätevän tavan kuljettaa messuilta saatuja materiaaleja.
  2. Ekologiset informaatiokassit: Käytä puuvillakasseja messuilla informaation jakamiseen. Voit jakaa kasseja messuvieraille, jotka voivat kerätä niihin erilaisia esitteitä, näytteitä tai muuta informaatiota, jonka he saavat messuosastoilta. Puuvillakassit ovat ympäristöystävällisiä ja ne voidaan käyttää uudelleen messujen jälkeen, jolloin ne näkyvät katukuvassa pidempään.
  3. Osallistava kampanja: Kehitä osallistava some-kampanja, joka kannustaa messuvieraita käyttämään puuvillakasseja aktiivisesti. Esimerkiksi voit järjestää kisailuja, joihin osallistujat voivat rekisteröityä ja voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepaketteja. Käytä puuvillakasseja kampanjasi osana, jolloin ne toimivat mainoksina ja kannustimina samanaikaisesti.

Nämä ideat auttavat hyödyntämään puuvillakasseja tehokkaasti messuilla ja tarjoamaan messuvieraille lisäarvoa samalla, kun edistät brändisi näkyvyyttä ja ekologista lähestymistapaa.


Brändäys ja design. Jos tuotemerkkisi ei ihan vielä ole uusi Marimekko, älä anna sen häiritä vaan ota yhteyttä niin suunnitellaan yhteistyössä sinulle niin hienot kassit että asiakkaasi ovat valmiita panostamaan saadakseen kassin. Ja silloin se kulkee takuuvarmasti olalla ympäri kaupunkia mainostamassa juuri sinun brändiäsi ja sanomaasi.

3. 

Tilaa logokassit täältä tai ota yhteyttä ja kerro millaista kassia etsit.