Mainoskassien lyhyt oppimäärä

Uppoudutaan hetkeksi mainoskassien maailmaan. Meillä vietetään vuosittain muovikassitonta maaliskuuta, muovitonta marraskuuta ja muovikassit todentotta alkavat hävitä kilpailua kestokassien yleistyessä. Mutta mikä tekee juuri sinun logollasi varustetusta kassista KESTOKASSIN?

Uppoudutaan hetkeksi mainoskassien maailmaan ja niiden hyötykäyttöön. Meillä vietetään vuosittain muovikassitonta maaliskuuta, muovitonta marraskuuta ja muovikassit alkavat hävitä kilpailua kestokassien yleistyessä. Mutta mikä tekee juuri sinun logollasi varustetusta kassista KESTOKASSIN?

Mikä saa asiakkaan

  1. Kantamaan juuri sinun logollasi varustettua kassia olallaan?
  2. Asiakkaan ostamaan tuotteitasi koska mainoskassi kuuluu kauppaan?
  3. Kaupanpäälliskassin jatkamaan eloaan muualla kuin sanomalehtien keräyskassina? 

Ratkaisuna 1. kysymykseen on briljantti kampanja jonka voit rakentaa myymälässä / somessa / asiakaskirjeessä:

Tilaa kasseja myyntiin ja hyvitä joka kerta ostoksista muovikassin hinnan jos asiakkaalla on mukana se juuri sinulta ostettu ostoskassi.

2. Brändäys ja design ratkaisee.  Jos tuotemerkkisi ei ihan vielä ole uusi Marimekko, älä anna sen häiritä vaan ota yhteyttä niin suunnitellaan yhteistyössä sinulle niin tyylikkäät kassit että asiakkaasi ovat valmiit ostamaan lisää tuotteita saadakseen sen. Painatusvaihtoehtoja  ja mahdollisuuksia erilaisten efektien luomiseen on tänä päivänä todella monia ja oikeanlaisella designilla kassisi erottuu muista ja herättää huomiota vastaantulijoissa. Ota yhteyttä, lähetä logosi ja saat ammattilaisen vinkit painatuksiin. 

3. Valitse kassin materiaali niin että se kestää asiakkaan arjessa mahdollisimman pitkään. Kaikki kangaskassimme ovat vahvuudeltaan  vähintään 140g/m2 ja kestävät hyvin arkikäyttöä.

Tilaa logokassit täältä tai ota yhteyttä ja kerro millaista kassia etsit.